reklam
reklam

Serkan Gür Harmancık’ta okulları ziyaret etti - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 06:50

Serkan Gür Harmancık’ta okulları ziyaret etti

reklam
Serkan Gür Harmancık’ta okulları ziyaret etti
Son Güncelleme :

15 Aralık 2021 - 8:27

199 kez okundu
reklam

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemeler yapmak üzere Harmancık ilçesini ziyaret etti.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemeler yapmak üzere Harmancık ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan ve eğitim değerlendirme toplantısına katılan Serkan Gür, ilçedeki eğitim çalışmaları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdür V. İsmail Tufan’dan brifing aldı.

Serkan Gür, Harmancık İlçe MEM ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdür V. İsmail Tufan ile birlikte İlçe Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve İlçe Belediye Başkanı Yılmaz Ataş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde ilçede yürütülen proje ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Harmancık Şehit Adil Kınık İlkokulu ve Harmancık İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, okullarda incelemelerde bulundu ve okulda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Harmancık Halk Eğitimi Merkezini ziyaret eden ve kursiyerlerle sohbet eden Serkan Gür, halk eğitimi merkezlerinin bulunduğu bölgenin eğitim, öğretim, üretim, rehberlik, danışma, kültür ve sanat merkezi olduğunu söyledi.

İlçedeki son ziyaretinde Harmancık 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan çalışmaları inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Milli Eğitim Bakanlığının mesleki eğitimi taçlandırmak maksadıyla fikri mülkiyet çalışmaları başlattığını, eğitimin üreten yüzü meslek liselerinin, ürettiği ürünleri dünyanın farklı noktalarına ihraç edebilir bir hale geleceğini söyledi. – BURSA

Serkan Gür Harmancık'ta okulları ziyaret etti

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam