reklam
reklam

Uludağ’da pistler günübirlikçilerle doldu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

14 Mayıs 2024 - 02:35

Uludağ’da pistler günübirlikçilerle doldu

reklam
Uludağ’da pistler günübirlikçilerle doldu
Son Güncelleme :

04 Şubat 2021 - 11:02

172 kez okundu
reklam

Uludağ’da pistler günübirlikçilerle doldu Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Uludağ’a günübirlikçiler akın etti.

Uludağ’da pistler günübirlikçilerle doldu

BURSA – Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Uludağ’a günübirlikçiler akın etti. Otellerde yer kalmayınca şehir merkezinde konaklayan tatilciler her gün zirveye inip çıkmak zorunda kalıyor.

Kış turizminin gözde mekanları arasında ilk sıralarda yer alan Uludağ’da otellerde konaklayanların yanı sıra günübirlikçilerin de gelmesiyle adım atacak yer kalmadı. Farklı vilayetlerden gelenler zirvede kalacak yer bulamayınca şehir merkezindeki otellerde konaklamak zorunda kaldı. Kimi akrabalarının yanında geceyi geçiriyor. Havanın güzel olması fırsat bilen vatandaşlar zirveye akın ediyor. Kimi kayarak stres atarken, kimi sadece fotoğraf çekilmekle yetiniyor. Usta kayakçılara taş çıkartanlar kadar, ayakta durmakta zorluk çekenler de kameralara yansıdı.

Kar yağışının muhteşem olduğunu belirten çocuklar, “Kar topu oynayıp kendi imkanlarımızla kayıyoruz. Bir dahaki seneye 15 tatilde yine Uludağ’a gelmeye çalışacağız” dediler.

Uludağ’daki otellerde yer olmadığı için şehir merkezinde kaldıklarını belirten vatandaşlar ise, “Her gün buraya çıkıyoruz. 3-5 gün daha buradayız. Bir dahaki seneye yine gelmeyi düşünüyoruz. Çok güzel bir yer. Keşke korona olmasa” diye konuştular.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam