reklam
reklam

Yıldız Tilbe, Bursa’da hayranlarını coşturdu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 16:02

Yıldız Tilbe, Bursa’da hayranlarını coşturdu

reklam
Yıldız Tilbe, Bursa’da hayranlarını coşturdu
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 8:53

114 kez okundu
reklam

Yıldız Tilbe, Bursa’da hayranlarını coşturdu Bursa Açık Hava Sahnesinde Bursalı sevenleri ile buluşan Yıldız Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yıldız Tilbe, Bursa’da hayranlarını coşturdu

BURSA – Bursa Açık Hava Sahnesinde Bursalı sevenleri ile buluşan Yıldız Tilbe, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Tilbe, sahne performansı ve enerjisiyle Bursalıları kendisine hayran bıraktı.

‘Delikanlım’ adlı şarkısıyla Bursalıları selamlayan Yıldız Tilbe, geçmişten günümüze klasikleşen şarkılarını seslendirdi. Tilbe, Bursa Açık Hava sahnesini dolduran yaklaşık 5 bin kişinin önünde gerçekleştirdiği konserinde hareketli parçalara da yer verdi. Tilbe, kendine özgü dansı ve sempatik tavırlarıyla birlikte izleyenlerin beğenisini kazandı. Hayranlarının isteğini de kırmayan Yıldız Tilbe, Bursalılara teşekkür ederek, burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tilbe’nin şarkılarına Bursalı hayranları eşlik ederken, gece boyunca unutulmaz anlar yaşadı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam