reklam
reklam

Heyecanına yenik düşen CHP’li vekil, yanında getirdiği yumurtaları Meclis kürsüsünde kırdı - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

25 Nisan 2024 - 22:09

Heyecanına yenik düşen CHP’li vekil, yanında getirdiği yumurtaları Meclis kürsüsünde kırdı

reklam
Heyecanına yenik düşen CHP’li vekil, yanında getirdiği yumurtaları Meclis kürsüsünde kırdı
Son Güncelleme :

29 Ocak 2021 - 15:07

341 kez okundu
reklam

Gıda fiyatlarındaki artışı TBMM Genel Kurulu’nda eleştiren CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, heyecanına yenik düşünce yumurtaları kürsüde kırdı.

TBMM Genel Kurulu’na marketten yaptığı alışveriş poşetiyle gelen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ın gıda fiyatlarındaki artışı ürünleri göstererek, eleştirmeye başladı.

“HEYECANDAN YUMURTAYI KIRDIM”

Markette bir alışveriş yaptık ve olan biteni gözlemledik” diyen CHP’li Aydın, kürsünün altına eğilerek 6’lı koli içerisindeki yumurtaları çıkardı. Bir taraftan konuşup bir taraftan da yumurtaları koliden çıkarmaya çalışan Aydın, yumurtaların kırılması ile kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Olay karşısında kendisini tutamayarak gülmeye başlayan Aydın, “Heyecandan yumurtayı kırdım. Yumurta dayanamadı” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

Heyecanına yenik düşen CHP'li vekil, yanında getirdiği yumurtaları Meclis kürsüsünde kırdı
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam