reklam
reklam

Çöp kovası hırsızlığı yaparken kullandıkları yöntem pes dedirtti - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Nisan 2024 - 00:56

Çöp kovası hırsızlığı yaparken kullandıkları yöntem pes dedirtti

reklam
Çöp kovası hırsızlığı yaparken kullandıkları yöntem pes dedirtti
Son Güncelleme :

27 Aralık 2021 - 8:45

220 kez okundu
reklam

Bursa’da 2 kağıt toplayıcısı, yol kenarında gözlerine kestirdikleri çöp konteynerlerini çaldı. Önce çöplerde kağıt arıyormuş gibi yapan hırsızlar, kimseye görünmediklerini düşündükten sonra çöp konteynerleriyle kayıplara karıştı.

Osmangazi ilçesi Nilüfer Caddesi’nde 2 kağıt toplayıcı şahıs yol kenarında bulunan çöp konteynerini önce gözlerine kestirdi. Daha sonra ise “kağıt arıyormuş” gibi yapıp çöp konteynerini çek çek arabalarına koyarak kayıplara karıştı.

GÖRÜNTÜLER HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Belediye çalışanları sabah saatlerinde bölgede çöp konteynerinin olmadığını fark ederek, durumu hemen yetkililere haber verdi. Çöp konteynerinin çalındığı anı güvenlik kamerasından izleyen yetkililer de durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kaynak:İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam