reklam
reklam

6 kupanın 4’ünü Bursa’ya getirdiler - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

29 Mart 2024 - 01:33

6 kupanın 4’ünü Bursa’ya getirdiler

reklam
6 kupanın 4’ünü Bursa’ya getirdiler
Son Güncelleme :

28 Şubat 2022 - 8:49

189 kez okundu
reklam

Durgunsu Kano Aday Milli Takım Performans Ölçme ve Değerlendirme Testi, 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi.

Durgunsu Kano Aday Milli Takım Performans Ölçme ve Değerlendirme Testi, 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirildi. 8 il, 14 kulüpten 72 sporcunun milli takıma girmek için büyük efor sarf ettiği organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları başarılı sonuçlara imza attılar.

Büyük heyecanın yaşandığı Durgunsu Kano Aday Milli Takım Performans Ölçme Değerlendirme ve TOHM seçme Testleri’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 6 en iyi zamanın dördünü kazanarak önemli bir başarı elde ettiler. Organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Simge Kaya, Bedirhan Çıktay, Tuğçe Taylak ve Selin Koyuncu 6 en iyi zaman kupasından dördünü kazanarak performanslarıyla göz doldurdular. Mart ayının ilk haftası yayınlanacak Milli Takım kamp programı dahilinde test sonunda seçilen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, 6 Mart 2022 tarihinde başlayacak kampa katılacak.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam