reklam
reklam

Bursaspor destek bekliyor - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

19 Nisan 2024 - 03:19

Bursaspor destek bekliyor

reklam
Bursaspor destek bekliyor
Son Güncelleme :

20 Ekim 2022 - 8:35

166 kez okundu
reklam

Bursaspor Divan Yonetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor’a gönül veren herkesi divan kurulu toplantısına davet etti.

Bursaspor Divan Yonetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, Bursaspor’a gönül veren herkesi divan kurulu toplantısına davet etti.

Bursaspor Yönetim Kurulu tarafından alınan kongre kararı ile birlikte yeni bir sürecin başladığını ifade eden Bursaspor Divan Yonetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, “Bugün saat 18.30’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumunda yapılacak olan Divan Kurulu toplantısına üyelerin ilgi göstermesini istiyorum. Yönetim Kurulu tarafından alınan kongre kararına saygı duymak zorundayız. Bu karardan sonra yeni bir dönem başlayacak. Bu kaos ortamında hepimize büyük görevler düşmektedir” dedi.

Kulübün öncelikle mali açıdan çok zor günler yaşadığını da belirten Galip Sakder, “Bursaspor’da görev yapmış veya yapmamış bütün üyeleri divan toplantısına bekliyorum. Divan Kurulu toplantısında Başkan Ömer Furkan Banaz da önemli açıklamalarda bulunacak” diye konuştu. – BURSA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam