reklam
reklam

Bursaspor’un rakibi Tarsus İdman Yurdu - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

24 Nisan 2024 - 21:23

Bursaspor’un rakibi Tarsus İdman Yurdu

reklam
Bursaspor’un rakibi Tarsus İdman Yurdu
Son Güncelleme :

08 Ekim 2022 - 9:41

169 kez okundu
reklam

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 9. hafta maçında yarın Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek.

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 9. hafta maçında yarın Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.30’da başlayacak.

TFF 2. Lig’in 9. haftasında Bursaspor yarın sahasında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.30’da başlayacak. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu’nun yardımcılığını Uğur Önay ve Barış Sun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tayfun Sarı olacak. Bu sezon çıktığı 7 maçta 7 puan toplayan Bursaspor, taraftarı önünde kazanarak ateş hattından çıkmak istiyor. Konuk ekip Tarsus İdman Yurdu ise 8 maçta hanesine 11 puan yazdırırken, Bursa gibi zorlu bir deplasmanda puan çıkarmaya çalışacak. – BURSA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam