reklam
reklam

Yenişehir’de çocuklar ve gençlere spor, eğlence ve eğitim hizmetleri ücretsiz - Haber Bursa TVHaber Bursa TV

20 Nisan 2024 - 09:15

Yenişehir’de çocuklar ve gençlere spor, eğlence ve eğitim hizmetleri ücretsiz

reklam
Yenişehir’de çocuklar ve gençlere spor, eğlence ve eğitim hizmetleri ücretsiz
Son Güncelleme :

23 Temmuz 2022 - 13:02

182 kez okundu
reklam

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde belediye tarafından çocuklar ve gençlere bütün eğitim ve kurslar ücretsiz olarak veriliyor.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde belediye tarafından çocuklar ve gençlere bütün eğitim ve kurslar ücretsiz olarak veriliyor.

Yenişehir Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda eğitim gören çocuklar sertifikalarına kavuştu.

Belediye Başkanı Davut Aydın, “Yenişehir Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda eğitim gören yaşları 7-13 arasında değişen 240 kursiyer, 4 haftalık eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Bu sertifikalar çocukların 1 aylık eğitiminin ürünü. Yüzmeyi bilen çocuklar kendini geliştirirken; bilmeyen çocuklar da yüzmeyi öğreniyor. Yüzme eğitiminin tamamlayan çocuklarımızı tebrik ederim” diye konuştu.

Başkan Aydın, ” 600’ün üzerinde çocuğumuz Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda eğitim görecek. Bu hizmetimizin dışındaki spor tesislerimizdeki bütün eğitim ve kurslar ücretsizdir” dedi.

İlçede belediye bünyesindeki tesislerde eğlence, kültürel faaliyetler, eğitim ve spor etkinliklerinden gençler ve çocuklardan ücret alınmıyor. – BURSA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam